Sclavă la 20 de ani! Ororile prin care a trecut o tânără răpită de bulgari. Ce i-a făcut proxenetul când a încercat să fugă

0
1290

Sclavă sexuală la 20 de ani! O tânără din Bulgaria a povestit calvarul prin care a trecut. Această a fost răpită de infractori din Bulgaria și vândută în Olanda. Acolo a devenit sclav sexual și era bătută des ca să nu fugă și să se supună, de frică. Aceasta era obligată zilnic să lucreze pe străzile din Hagur, Olanda.

Sclavă sexuală la 20 de ani – Tânăra a fost fotografiată de un voluntar al unei asotiatii de caritate. Imaginile au fost făcute publice pentru a atrage atenția asupra traficului uman. Tânăra de 20 de ani care e scav sexual e mutilată!

Victima sexuală are ochii vineți, o contuzie, buza de sus este distrusă de lovituri, pe corp are vânătăi și zgârieturi. Norbert Ceipek, care și-a deschis un centru pentru a ajuta victimele traficului uman, este cel care o ajută. Bărbatul i-a făcut poze la față și la corp.

Bărbatul care a găsit-o încearcă acum să o ajute. El îi spune povestea mai departe, către guvernul bulgar, în speranța că vor face ceva. „O tânără de 20 de ani a întâlnit un bărbat. El i-a promis toată dragostea lui și a dus-o în Olanda. Când a ajuns acolo, a aflat că trebuie să facă străzile alături de încă o bulgăroaică și două nigeriene.

I-a spus că nu vrea, dar este bătută și forțată. Asta s-a întâmplat cum a ajuns. S-a conformat și timp de 8 luni s-a prostituat. Când s-au întors în vizită în Bulgaria, ambele victime au încercat să evadeze. Dar ea a fost prinsă de proxenet și adusă înapoi. A două femeie a scăpat și el s-a enervat groaznic. A bătut-o până când a fost la un pas să moară.

A fost aruncată din mașină în față unui spital. Acolo a primit îngrijiri imediat. Proxenetul a fost prins la scurt timp și uimit să afle că l-au găsit. Bărbatul a fost șocat să afle că victima lui nu a murit. După 5 săptămâni, victima a fost nevoită să plece din spital pentru că nu avea bani de tratament şi nici asigurare. A ajuns în adăpostul meu.

Acum, tânăra se chinuie să strângă bani pentru tratamentele viitoare. Are nevoie de operație la față, gură, transplanturi de piele și multe altele. Nu există parte din corpul ei care să nu fie afectata”, susține fondatorul adăpostului Ceipek, citat de Dailymail.co.uk.

Comentarii: