Benone Dohot revine la prima echipă

0
1627

Membrii Consiliului Director şi executivul Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iaşi au hotărât, în unanimitate, la şedinţa comună de ieri, că relaţia dintre CSM Politehnica şi Fotbal Hebdo şi asociaţii va continua doar pe segmentul de impresariat sportiv. Decizia a fost luată din cauza nerealizării promisiunilor verbale, lansate la începutul verii, de persoanele din Republica Moldova care şi-au manifestat interesul de a investi la clubul din Copou.
Consiliul Director îşi manifestă, în continuare, susţinerea faţă de antrenorul Flavius Stoican în vederea realizării obiectivului propus în actualul sezon, tehnicianul fiind impus de Fotbal Hebdo.

În staff a fost rechemat Benone Dohot, începând de astăzi el urmând să reia lucrul cu portarii, şi va fi păstrat preparatorul fizic Denis Zmeu, însă se va renunţa la ceilalţi angajaţi aduşi în vară de Fotbal Hebdo. „Vom continua să colaborăm cât putem de bine cu Fotbal Hebdo. Jucătorii aduşi la echipă de firma basarabeană vor putea fi vânduţi, dacă le va creşte cota, doar cu acordul nostru, singurul jucător ce poate fi transferat fără să fim întrebaţi fiind Danu Spătaru”, a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie.

Consiliul Director îşi arată deschiderea faţă de eventuale colaborări cu agenţi economici din judeţ şi nu numai în vederea dezvoltării activităţii la echipa fanion a Iaşului, a realizării obiectivelor pe termen mediu şi lung, care să ofere satisfacţii părţilor implicate. „Consiliul Director al CSM Politehnica Iaşi face un apel la consilierii judeţeni şi la preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, ca instituţia pe care o reprezintă să sprijine financiar Fundaţia Sportului Ieşean, a cărei fondator este alături de Consiliul Local Iaşi, Universitatea Tehnică «Gh. Asachi» din Iaşi şi Universitatea Agronomică «Ion Ionescu de la Brad» din Iaşi.

De asemenea, Consiliul Director mulţumeşte suporterilor, Fundaţiei Sportului Ieşean şi tuturor celor care sunt alături de echipa de fotbal şi îi asigură ca vor fi făcute toate eforturile pentru ca CSM Politehnica să reprezinte cu cinste comunitatea ieşeană aşa cum ne dorim cu toţii, la cel mai înalt nivel”, se arată într-un comunicat semnat de Leonid Antohi, preşedintele Consiliului Director al CSM Politehnica Iaşi.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: