ATENŢIE, imagini care vă pot afecta emoţional! Planul ROSU a fost activat! Accident grav la Urziceni – FOTO/VIDEO

0
730

ISU Ialomita a activat, in urma cu putin timp, Planul Rosu de Interventie in urma unui accident rutier petrecut pe DN 2. Din primele informatii sunt implicate sase autoturisme, iar mai multe persoane sunt incarcerate.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) un accident rutier s-a produs in judetul Ialomita, la Urziceni.

In urma impactului dintre masini, 15 persoane au fost ranite, iar o alta a murit. ISU Ialomita a activat Planul Rosu de interventie, iar la fata locului au fost alertate doua echipaje de descarcarcerare, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare si prim ajutor, o ambulanta SMURD, o autospeciala pentru victime multiple si patru echipaje medicale SAJ. De asemenea, s-a solicitat si un elicopter SMURD la fata locului. Misiunea este in dinamica, fortele incercad salvarea persoanelor implicate.

UPDATE: Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat ca accidentul de pe DN 2 s-a soldat cu un deces si 14 persoane ranite, iar sase dintre victime au necesitat interventia echipelor de descarcerare.

“Pana acum avem informatii despre 15 persoane implicate, dintre care una decedata si 14 ranite. A fost activat planul rosu, a fost trimis inclusiv elicopterul de la SMURD Bucuresti, o masina de multiple victime, mai multe masini de la SMURD si de la Ambulanta si de la Pompieri, bineinteles. Au fost sase persoane incarcerate, care au necesitat interventia echipelor de descarcerare. Acum asteptam bilantul final, despre transportul lor: fiecare la ce spital si cat de grav este”, a declarat el.

GALERIE FOTO:

Comentarii: