Un poliţist a fost împuşcat mortal de către un student

0
888

Un student în vârstă de 19 ani a împuşcat mortal un poliţist în campusul Universităţii Texas Tech din oraşul american Lubbock, aflat în statul Texas, înainte ca suspectul să fie reţinut, a anunţat marţi poliţia, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

Potrivit unui comunicat al universităţii, poliţiştii au efectuat un control în camera studentului şi, după ce au descoperit droguri, l-au condus la secţia de poliţie aflată în campus.

„În acest timp, suspectul a scos o armă şi a împuşcat mortal, în cap, un poliţist. Suspectul a fugit şi ulterior a fost reţinut de poliţia campusului lângă Lubbock Municipal Coliseum”, a precizat comandantul de poliţie Kyle Bonath.

O echipă specială SWAT a fost trimisă să caute suspectul, iar campusul a fost plasat în stare de urgenţă, prin securizarea zonei. Guvernatorul statului Texas, Greg Abbot, a anunţat că a mobilizat resurse suplimentare pentru investigarea acestui incident.Oraşul Lubbock are o populaţie de aproximativ 240.000 de locuitori şi se află la 483 de kilometri vest de Dallas.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: