Bunică la un pas de a fi VIOLATĂ de nepot. Poliţiştii au intervenit la timp

0
758

Pe 9 octombrie 2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni a înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Răducăneni un referat cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a inculpatului M.G.C. (28 de ani) pentru tentativă de viol. În seara zilei de 8 octombrie 2017, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la locuinţa bunicii cu care locuia, M.P. (68 de ani, din localitatea Gorban), după ce a consumat alcool din belşug, prin constrângere şi prin întrebuinţarea de acte de violenţă, a încercat să întreţină raport sexual cu aceasta. Nu şi-a putut duce planul la bun sfârşit deoarece a fost oprit de către poliţiştii care sosiseră la faţa locului, în urma apelului la SNUAU 112 efectuat de către un vecin, care auzise strigătele de ajutor ale victimei.

Pe 9 octombrie 2017, Judecătoria Răducăneni a dispus faţă de inculpat, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: