Concert şi artificii in această seară

0
753

Astazi, incepând cu ora 17:00, ieşenii sunt invitaţi în faţa Palatului Culturii, la concertul care marchează încheierea Sărbătorilor Iaşului, ediţia a XXVI-a.

Artiştii care vor concerta sunt: Carla’s Dreams, What’s Up, Alina Eremia, Keo, Gabriel Cotabiță, Alexandra Ungureanu şi mai mulți artiști ieșeni.

La eveniment sunt așteptați peste 20.000 de spectatori, de aceea au fost luate mai multe măsuri speciale de ordine.
Scena va fi montată între linia de tramvai și strada Anastasie Panu. iar traseele mijloacelor de transport în comun care circulă pe strada Anastasie Panu vor suferi unele devieri.

Astfel că, începând cu ora 17:30, în sistemul de transport public vor exista următoarele modificări:
* tramvaiele de pe traseele 1 şi 13 vor circula deviat prin Tudor Vladimirescu, parcursul acestora urmând a fi: Copou – Tudor Vladimirescu – Tătăraşi – Copou, respectiv Copou – Tătăraşi – Tudor Vladimirescu – Copou;

* traseul de tramvai 8 va fi suspendat;
* traseul 9, tramvaiele vor fi înlocuite cu autobuze, parcursul rămânând neschimbat;
* vor fi introduse tramvaie pe ruta Târgu Cucu – Copou;

Circulația auto în Piața Palatului Culturii, între liniile de tramvai și bd. Anastasie Panu, a fost închisă de sâmbătă, 14 octombrie, ora 7.00 până pe 16 octombrie, ora 24.00.
În același interval va fi demontat stâlpul de susținere a semaforului de la intersecția dintre str. Piața Palat și bd. Anastasie Panu.

De asemenea, vor fi demontați și stâlpii de pe trotuarul de lângă Casa Dosoftei si va fi închisă și parcarea din fața Palatului Culturii în vederea amplasării bateriilor de artificii.
Circulația auto va fi închisă și pe bd. Anastasie Panu și str. Palat, între str. Achim Stoia (Moldova Center) și str. Sf. Andrei (Banca Transilvania) duminică, 15 octombrie, între orele 15.00 și 24.00.

În funcție de necesități, circulația pe bd. Anastasie Panu va fi închisă de la intersecția cu str. Sf. Lazăr.

Probele de sunet vor începe în jurul orei 15.00, spectacolul la ora 17.00, iar focul de artificii în jurul orei 22.15.

Reprezentanții societăților comerciale din subordinea Primăriei vor amplasa mai multe toalete ecologice pe str. Palat și în zona Casa Dosoftei și vor asigura salubrizarea întregii zone pe toată perioada weekendului.

Comentarii: