UPDATE: Alertă la Iaşi! Criminalul din Bucium a evadat de la Psihiatrie. Acesta a fost găsit

0
1455

În această dimineață, polițiștii ieşeni au fost sesizați cu privire la faptul că un individ a reușit să fugă aseara de la Psihiatrie, unde era internat în regim judiciar. Este vorba despre Silviu Cătălin Tecuță, de 23 ani, care în urmă cu 6 ani, și-a omorât mama și bunica, în locuința din Bucium. Peste 50 de poliţişti au pornit în căutarea evadatului.

Reamintim că în octombrie 2011, Tecuță si-a bătut, sugrumat și înjunghiat mama, Luminița Tecuță şi bunica, Maria Ionașcu. În martie 2012, Tribunalul Iaşi a hotărât internarea lui la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni – Grajduri, până la vindecare, măsură verificată anual.

De remarcat că Silviu Tecuță a mai fugit o dată din spital, în 2012, prin neglijența a 2 infirmieri, acesta fiind găsit în scurt timp la o biserică.

Semnalmentele tânărului: înălţime 1,70 metri, astenic, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu, poartă barbă.
La data plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri şi o maletă neagră.

În lipsa tratamentului medicamentos, acesta poate deveni violent.

Persoanele care îl observă sau dețin informații care pot conduce la găsirea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

UPDATE: Silviu Cătălin Tecuță a fost găsit în urmă cu câteva minute de către un angajat al spitalului de unde evadase, pe raza comunei Grajduri. „Tânărul a fost observat de către un angajat al spitalului aflat în timpul liber, pe raza comunei Grajduri. Acesta era paşnic, liniştit şi nu a opus rezistenţă”, a precizat subinspectorul Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: