Panică la Munchen. Mai multe persoane au fost înjunghiate

0
749

Cel puţin cinci persoane au fost rănite după ce un individ a comis sâmbătă dimineaţă un atac cu un cuţit, în centrul oraşului german München, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de presa germană.

UPDATE: Bilanţul răniţilor a ajuns la cinci, anunţă Brigada regională de pompieri, potrivit revistei Focus.

“Cinci persoane au fost rănite uşor în atacul” comis în Piaţa Rosenheimer, au transmis Pompierii din München.

Autorităţile caută un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani care a fugit cu o bicicletă de culoare neagră după ce a atacat trecători în Piaţa Rosenheimer.

“Descrierea suspectului: bărbat de aproximativ 40 de ani, cu o bicicletă neagră, pantaloni gri, jachetă verde, rucsac, sac de dormit. Este un bărbat corpolent, are părul blond şi este tuns scurt, nu este ras”, a comunicat Poliţia din München.

Atacul a avut loc în Piaţa Rosenheimer, situată în centrul oraşului München.

Agresorul a reuşit să fugă după ce a atacat la întâmplare trecătorii cu un cuţit, informează publicaţiile Tagesspiegel şi Morgen Post. Atacurile au avut loc într-o staţie de metrou, în Piaţa Rosenheimer şi pe o stradă situată în apropiere.

Potrivit bilanţului preliminar, cel puţin patru persoane au fost rănite în incident, dar niciuna dintre ele nu prezintă risc vital.

“Avertisment: Evitaţi Piaţa Rosenheimer! Atacatorul este căutat activ. Nu se cunoaşte motivul atacului”, a transmis Poliţia din Munchen.
Autorul atacului este un individ de aproximativ 40 de ani şi a reuşit să fugă.

Autorităţile germane au mobilizat zeci de echipaje de poliţie, inclusiv cu elicoptere, pentru capturarea agresorului.

loading...

Comentarii: