Se dă examen şi sâmbăta

0
856

Pentru a veni în sprijinul ieșenilor care depun dosarul pentru a obține permisul auto, prefectul Marian Serbescu a dispus ca, începând cu data de 20 octombrie, activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Iasi să se desfășoare și în zilele de sâmbătă, în ceea ce privește partea de examinare practică. Astfel, se vor susține examene practice în zilele de sâmbătă, o dată la două săptămâni.

“Ne confruntăm în continuare cu o lipsă acută de personal la nivelul acestui serviciu și vreau să le mulțumesc tuturor celor de acolo că fac eforturi pentru a deservi cât mai mulți cetățeni în timpul cel mai scurt posibil. Cu toate acestea, există un număr foarte mare de solicitări, atât în ceea ce privește partea de înmatriculare a vehiculelor, cât și în ceea ce privește obținerea permiselor de conducere. Vom face demersuri în continuare pentru a găsi soluții pentru suplimentarea personalului absolut necesar la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor”, a declarat prefectul Marian Serbescu.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: