Reprezentanții Colegiului Național de Artă ”Octav Băncilă” Iași au participat la prima întâlnire transnațională din cadrul proiectului My City, My Home, My Responsibility

0
794

Proiectele Erasmus+ oferă o generoasă posibilitate de cunoașterea a culturii și tradițiilor din diverse țări europene, prin intermediul profesorilor și elevilor participanți, care transmit mai apoi bogăția de informație și frumos comunității locale din care fac parte.

În acest context, reprezentanții Colegiului Național de Artă ”Octav Băncilă” Iași au participat la prima întâlnire transnațională din cadrul proiectului My City, My Home, My Responsibility, între 16 -20 octombrie 2017 la IIS Merendino, în Capo D’Orlando, Italia. În acest proiect România este țară coordonatoare, iar parteneriatul include instituții din Grecia, Spania, Italia, Portugalia și Turcia.

Astfel, prima activitate transnațională de formare pe termen scurt în cadrul unui parteneriat strategic, care vizează susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar, s-a desfășurat într-o atmosferă caldă, relaxantă și în același timp profesională.
Următoarea activitate va avea loc în Portugalia, în luna februarie 2018. La această activitate vor participa patru profesori din fiecare școală parteneră.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: