Poliţistul ZILEI este din Mogoşeşti Siret! Acesta şi-a riscat viaţa pentru a salva un bărbat de la sinucidere

0
1707

La primele ore ale dimineţii, agentul principal Lucian Fedeleş, din cadrul Postului de Poliţie Mogoşeşti Siret, a fost sesizat de o bătrână, de 78 ani, despre faptul că în noaptea precedentă i-a fost sustrasă o butelie de aragaz.

În timpul efectuării cercetărilor la faţa locului, a simţit un miros puternic de gaz metan stabilind că acesta venea de la casa unui bărbat, învecinată cu locuinţa bătrânei.

Poliţistul a constatat că bărbatul avea uşa de acces în locuinţă închisă, însă, întrucât mirosul de gaz metan era din ce în ce mai puternic, împreună cu vecinii a pătruns în interior. Lângă bărbat a observat două butelii pentru aragaz ce aveau robinetele deschise şi care emanau gaz metan, iar cel în cauză avea leziuni la încheietura mâinii stângi ce sângerau.

Poliţistul a închis de îndată robinetele celor două butelii, apoi a scos persoana din încăpere şi i-a aplicat un garou pe braţ pentru oprirea hemoragiei. De asemenea, a fost solicitat un echipaj medical, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital, viața lui nefiind pusă în pericol.

Tot din verificări au rezultat indicii că una dintre buteliile din locuinţa bărbatului ar fi fost sustrasă de la bătrâna de 78 ani.

“Colegul nostru, agent principal de poliţie Fedeleş Lucian este încadrat din sursă externă, în anul 2016 şi are 32 ani”, a subliniat subinspectorul Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Comentarii: