Cupa Adventure 4×4, un nou concept de forta si spectacol automobilistic, la Iasi

0
1019

Asociatia Club Sportiv Adventure 4×4 Iasi, Federatia Romana de Automobilism Sportiv si al Comisiei Nationale de Offroad din Romania, alaturi de Primaria Iasi si Land Rover vor aduce in fata iesenilor un spectacol unic de cai putere si indemanare, in care zeci de masini de teren se vor intrece intr-o simfonie a motoarelor.

Competitia Cupa Adventure 4×4, care se va desfasura in perioada 2-5 noiembrie la Iasi, este structurata pe doua clase de echipare a masinilor si dificultate a traseelor, Standard, Open Hard si consta in parcurgerea unor probe speciale (trial) amenajate si delimitate cu banda/jaloane/porti si a unor trasee pe teren accidentat descrise pe suport clasic (road-book) si/sau electronic (de tip track GPS) de catre vehicule de teren cu dotari minime de echipare si siguranta pentru fiecare clasa, echipajele fiind formate din pilot si copilot (navigator).

Concursul are ca scop promovarea tehnicilor de pilotaj 4×4, orientare GPS, deplasare pe teren accidentat, tehnici de salvare si auto-recuperare, precum si promovarea turistica a zonei.

Vineri, 3 noiembrie, startul pilotilor in cursa Adventure 4×4 va fi dat din fata Palatului Roznovanu, de pe pietonalul Stefan cel Mare, incepand cu ora 9.00. A doua zi, sambata, 4 noiembrie, la Paun va avea loc proba superspeciala Trial.

Competitia nu se desfasoara pe drumurile publice, arealul de desfasurare fiind extravilanul Municipiul Iasi, comunele limitrofe, islazuri si paduri.
Pe parcursul celor două zile, vedeta îndrăgostită de adrenalină, – Roxana Ciuhulescu se va alătura evenimentului, fiind recunoscută pentru pasiunea și experiența în automobilism și off road.

Parcul tehnic va fi organizat in parcarea din parcul de vis a vis de Complexul Hampton by Hilton Hotels (parcarea Club RocknRolla). Toate masinile participante sint dotate cu minim 2 stingatoare, cu heblu general si cu statii de emisie receptie prin care se poate comunica imediat si cu maxima exactitate locatia unde se afla. In ceea ce priveste monitorizarea participantilor, acesta se va face prin verificarea aparatelor GPS care memoreaza deplasarea in teren, dar si prin stabilirea unor puncte de control in care vor fi prezenti arbitri de traseu. La sfarsitul programului fiecarei zile, la sosirea din traseu, masinile vor fi spalate si reparate in cadrul standurilor tehnice, cu echipamente mobile ce vor fi folosite exclusiv in acest scop, parcul rece fiind de asemeni prevazut a fi amenajat in zona de start.

Organizatorii isi exprima speranta ca si acest eveniment sa devina unul anual si reprezentativ pentru judetul Iasi.

“Multumim autoritatilor, partenerilor, sponsorilor si voluntarilor implicati alaturi de noi, dar in primul rand sportivilor care au promis ca vor oferi un spectacol de neuitat tuturor iesenilor care s-au anuntat a fi prezenti la acest eveniment intr-un numar destul de mare. Vom incerca sa evoluam la un nivel de top si sa oferim un spectacol de zile mari, mai ales ca este prima editie a unei competitii pe care o dorim de traditie pentru Iasi” a declarat Raiomond Chelban, Presedinte al Clubului Adventure 4×4 Iasi.

Fotografii si imagini video din timpul competitiei vor putea fi accesate in urmatoarele zile pe https://www.facebook.com/chelban.raimond si pe site-ul oficial al concursului.

Adventure 4×4 Iași este un club sportiv înființat în anul 2013, membru al federației romane de automobilism sportiv, certificati de Ministerului Suportului cu scopul de a aduna și educa pasionați de offroad in vederea participarii la competițiile sportive de acest gen. Tot ca scop principal este organizarea de competiție de offroad in Iași și nu in ultimul rand ajutorarea oamenilor din zonele greu accesibile. Asociatia Club Sportiv Adventure 4X4 Iasi este licențiata de Ministerul Tineretului și Sportului cu CIS nr.374, și în registrul sportiv cu nr. IS/A2/00334/2013, membru FRAS – Federatia Romana de Automobilism Sportiv și cã deține toate avizele si acordurile necesare desãșurãrii concursului din acest an.


( ! ) Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003413328{main}( ).../index.php:0
20.0004414800require( '/home/jriro/public_html/wp-blog-header.php ).../index.php:17
30.664966368768require_once( '/home/jriro/public_html/wp-includes/template-loader.php ).../wp-blog-header.php:19
40.680866413808include( '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/single.php ).../template-loader.php:106
50.975268912936locate_template( $template_names = 'loop-single.php', $load = TRUE, $require_once = ???, $args = ??? ).../single.php:28
60.975268913032load_template( $_template_file = '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/loop-single.php', $require_once = TRUE, $args = [] ).../template.php:716
70.975468923488require_once( '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/loop-single.php ).../template.php:770
80.992968973224td_module_single_base->related_posts( $force_sidebar_position = ??? ).../loop-single.php:72
90.993368989816td_block_related_posts->render( $atts = ['limit' => 3, 'ajax_pagination' => 'next_prev', 'live_filter' => 'cur_post_same_categories', 'td_ajax_filter_type' => 'td_custom_related', 'class' => '', 'td_column_number' => 3], $content = ??? ).../td_module_single_base.php:974
101.033869034400td_block->get_block_pagination( ).../td_block_related_posts.php:56

Comentarii: