Ţigări de contrabandă ascunse în plafonul unui autoturism

0
689

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu lucrătorii vamali au descoperit ascunse, într-un loc special amenajat în plafonul unui autoturism, aproximativ 10.000 de ţigarete.

Astăzi , 31 octombrie , în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Radu T., în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculat în Bulgaria.

Pentru valorificarea unor informaţii poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului, ocazie cu care au  fost descoperite, într-un loc special amenajat în plafonul mijlocului de transport, 9.740 ţigarete, marca Plugarul, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, țigaretele, în valoare totală de 4.426 lei, şi autoturismul, în valoare totală de 9.100 lei,  au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 7.000 lei.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: