Drama prin care a trecut o tanara de 26 de ani! „Am fost violată de 110 bărbaţi în 22 de ore” Totul a început după ce a plecat într-o vacanţă cu mama ei. Acolo…îngrozitor ce a urmat:

0
683

O tânără din Marea Britanie a trecut prin momente dificile, iar acum a găsit puterea de a vorbi despre clipele dramatice pe care le-a trăit în ultimii şase ani, când a fost forţată să presteze servicii cde prostituată.

Megan Stephens, în vârstă de 26 de ani, a mărturisit că a plecat în Grecia, într-o vacanţă cu mama ei, iar acolo a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu până la 50 de bărbaţi pe zi. Mai mult de atât, o dată a fost obligată să facă sex cu 110 bărbaţi în doar 22 de ore, totul după ce bărbatul despre care credea că este iubitul ei a vândut-o unui proxenet, scrie Daily Mail.

Ea a vorbit despre momentele dramatice în cadrul unui interviu pentru Femail, unde a povestit că totul a început după ce a plecat într-o vacanţă cu mama ei. Acolo, însă, s-a îndrăgostit de un băiat pe nume Jak. Din nefericire, însă, el a profitat de faptul că mama ei era bolnavă de cancer tirodian şi a convins-o să se angajeze ca dansatoare topless la un bar pentru a strânge bani.

După două săptămâni însă, Jak a prezentat-o unui bărbat pe nume Leon şi i-a spus „El este noul tău şef”. Acesta a dus-o într-o cameră şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi.

Comentarii: