Este îngrozitor! Cine este tânărul ucis cu bestialitate în Oradea: Băiatul a fost găsit mort, aproape dezbrăcat şi cu capul zdrobit, la colţul unui bloc

0
664

Tânărul găsit mort în spatele unui bloc din Oradea a fost identificat.

Prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat, pentru presa locală, că este vorba despre un orădean în vârstă de 27 ani, necăsătorit.

„Din ceea ce s-a constatat la faţa locului, victima prezenta multiple contuzii la nivelul capului şi al feţei cu un obiect contondent”, a mai spus Cotrău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, criminalul nu a fost încă prins. Există, însă, un cerc de suspecți, care sunt audiați în prezent.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor pentru efectuarea necropsiei care încă nu a fost finalizată.

În continuare identitatea victimei nu a fost făcută publică de anchetatori.

Reamintim că ieri, un tânăr a fost găsit fără suflare și cu capul zdrobit, la colţul unui bloc din Oradea. Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină, în jurul orei 9, prin numărul de urgență 112, însă nu a mai putut face nimic pentru victimă.

Tânărul a fost găsit dezbrăcat, doar în lenjerie intimă, și are capul crăpat.

Cadavrul era la colțul unui bloc, sub un copac, cam la 10 metri de pista de biciclete de pe malul peței. Locul este înconjurat cu bandă galbenă, iar curioșii nu sunt lăsați să se apropie.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: