A purtat cu el un secret teribil, timp de 50 de ani. Într-o zi a văzut o poză pe Facebook și a răbufnit

0
806

A purtat cu el un secret teribil, timp de o jumătate de secol.

Peter, acum în vârstă de 50 de ani, a hotărât să rupă tăcerea, după ce a văzut o poză pe Facebook. Imaginea veche îl înfățișa pe David Dearlove, alături de Paul, fiul său vitreg. Atunci a mărturisit totul unui văr, iar acesta a vorbit cu poliția.

Paul, fratele mai mic al lui Peter, a murit în 1968, pe când avea doar 18 luni. David l-a ucis, izbindu-l de șemineul locuinței. Iar Peter a văzut totul.

”Coborâsem să beau apă și l-am văzut cum îl ținea pe Paul de glezne. I-a izbit capul de șemineu. Pentru că eram foarte speriat, am fugit sus pe scări” le-a spus Peter judecătorilor.

Paul a murit în octombrie 1968, din cauza leziunilor la creier. David le-a spus polițiștilor că totul s-a întâmplat după ce micuțul a căzut din pat.

Pe lângă crimă, David Dearlove este acuzat și de abuz împotriva celorlalți copii, trei la număr. Procesul continuă, acuzatul negând faptele.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: