Ilegalităţi depistate de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în Târgul Comunal Răcăciuni

0
853

Pe 19.11.2017, în jurul orelor 09:00, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, pe timpul unei acţiuni specifice de prevenire a faptelor contravenţionale şi infracţionale prevăzute de O.G. 23 din 2008 – privind pescuitul şi acvacultura, s-au sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin aflată în Târgul Comunal Răcăciuni deţine şi oferă spre comercializare peşte.
În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre Sergiu Alin E.. în vârstă de 29 de ani din Sat Răcăciuni, Comuna Răcăciuni, judeţul Bacău, care a fost depistat având asupra sa o cantitate de aproximativ 90 kilograme de peşte, expusă spre vânzare fără documente legale direct din portbagajul autoturismului personal.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secţiei Nr. 5 de Poliţie Rurală Răcăciuni, pentru a i se întocmi documentele pentru fapta susceptibilă săvârşirii infracţiunii prevăzute de O.G. 23 din 2008 – privind pescuitul şi acvacultura art.64 lit. j) deţinerea/transportul/comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor şi produselor din peşte.

Cantitatea de peşte a fost predată poliţiştilor Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Răcăciuni pentru a fi valorificată.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: