Ţigarete de contrabandă ascunse în soia

0
636

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit 24.600 de ţigarete de provenienţă R.Moldova, pe care un bărbat încerca să le introducă ilegal în România, ascunse în bena unui autovehicul încărcat cu soia.

Astăzi, 20 noiembrie a.c. în jurul orei 11.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni– I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul moldovean Arcadie S., în vârstă de 43 de ani conducând un autocamion marca Volvo, înmatriculat în R. Moldova, încărcat cu soia.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse în soia 24.600 de ţigarete, marca ,,Plugarul”, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor, în valoare totală de 11.179 lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului, cu amendă în valoare totală de 10.000 lei.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: