20-25 Noiembrie 2017: SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A COMPETENȚELOR PROFESIONALE

0
851

Săptămâna europeană a competențelor profesionale este o inițiativă prin care Comisia Europeană dorește să sporească atractivitatea educației și formării profesionale (VET) pentru competențe profesionale și locuri de muncă de calitate, cu ajutorul unui complex de evenimente organizate în întreaga Europă, la nivel local, regional și național.

Scopul evenimentului este de a crește atractivitatea educației și formării profesionale (VET) astfel încât acest domeniu să nu mai fie văzut ca o a doua șansă. De asemenea, se dorește ca evenimentele/activitățile care vor avea loc să constituie o sursă de inspirație pentru cei responsabili și implicați în acest domeniu și să se promoveze, în continuare, rolul competențelor VET.

La nivel local, ISJ Iași organizează astăzi, 21 noiembre, în intervalul 14.00-16.00, la Colegiul Național, Iași Gala proiectelor Erasmus+VET, conform agendei anexate, având ca obiectiv prezentarea rezultatelor obținute de elevi și profesori în timpul stagiilor de formare realizate în spațiul European prin programul Erasmus+ în perioada 2016-2017.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: