Acţiune deosebită desfăşurată sâmbătă de elevii Colegiului Agricol și de Industrie Alimentară ”Vasile Adamachi”

0
770

În cadrul campaniei de responsabilitate socială ”Mobilizatron” organizată de Auchan România în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași dar și a proiectului educativ ”Școala pentru valori autentice” inițiat de către ISJ Iași, Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară ”Vasile Adamachi” a participat în data de 18 noiembrie 2017 între orele 9-13 la o activitate de voluntariat privind responsabilizarea elevilor față de mediul înconjurăror prin plantarea unor puieți de frasin în zona C.A. Rosetti.

Au răspuns pozitiv apelului inițiat de firma Auchan pentru acțiunea de împădurire- 43 de elevi voluntari ai școlii, din clasele X- XI însoțiți de 3 cadre didactice. Responsabilitatea privind viitorul mediului nostru, viitorul tuturor dar mai ales responsabilitatea pentru lucrul bine făcut a dat elevilor posibilitatea de a realiza o activitatea reușită iar voia bună i-a însoțit permanent pentru că s-au simțit motivați și valorizați prin tot ceea ce au întreprins.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: