Protest PNL în fața Prefecturii Iași

0
965

La Iaşi, aproximativ 200 de membri şi simpatizanţi ai PNL au protestat în faţa Prefecturii, solicitând demisia Guvernului.

Aceştia au desfăşuat un miting de protest de la sediul liberalilor din Podu Roş până în Piaţa Palatului.

Printre nemulţumirile rostite de protestatari se numără lipsa finanţării pentru şoselele de centură ale Iaşului, autostrada Ungheni- Iaşi – Târgu Mureş, Sala Polivalentă şi Clinica de Arşi.

Marea majoritate a lozincilor scandate făceau trimitere şi la ultimele modificări ale Codului Fiscal ce au fost adoptate de către executivul condus de Mihai Tudose.

“Nu ne mai permitem să asistăm impasibili la haosul fiscal care va lovi România! Am decis să fim prezenţi în stradă la prezentarea moţiunii de cenzură, să ne facem auziţi si totodată să determinăm fiecare parlamentar de bună credinţă să susţină acest act de responsabilitate şi maturitate politică!
Ieşenii, dincolo de motivaţia măsurilor fiscale, sunt îndreptăţiţi să iasă în stradă, să îşi ceară drepturile şi să denunţe tratamentul umilitor la care au fost supuşi în acest an de Guvernarea Dragnea-PSD. Nu au fost alocate fonduri pentru Autostrada Iaşi-Tg. Mureş sau pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a Iaşului. Spitalul Regional şi Clinica de Arşi sunt înca proiecte pe hârtie, în timp ce stadionul şi sala polivalentă modernă sunt doar promisiuni politicianiste!
Iaşul merită mai mult decât firmiturile primite de la Guvernarea PSD”- a declarat Costel Alexe, președintele PNL Iași.

loading...

Comentarii: