Fotbalist de la CSM Poli Iaşi ajuns la spital. Acum se află în sala de operaţie!

0
666

UPDATE: Portarul Kelava s-a accidentat în minutul 88 al partidei de astăzi şi nu a mai putut continua jocul, locul său în poartă fiind luat de Bădic, deoarece toate cele trei schimbări fuseseă deja efectuate. Portarul croat a fost transportat la spital, la ora efectuării UPDATE-ului el aflându-se în sala de operaţie. Kelava a suferit o luxaţie la umăr, medicul ortoped care s-a ocupat de el hotărând că este necesară o intervenţie sub anestezie.

CSM Poli începe meciul din optimile de finală ale Cupei României în următoarea formulă de echipă: Kelava – Bosoi, Jagodinskis, Mihalache (căpitan), Bădic – Qaka, Chelaru – Platini, Pedro, Spătaru – Cisse. Rezerve sunt Koșelev, Danale, Tiago, Ștefănescu, Jo, Sin şi Panțîru.

Lapoviţă şi chiar ninsoare sunt prognozate pe toată durata partidei ce se desfăşoară la 3 grade Celsius!

Echipa ieşeană este condusă de pe bancă de Benone Dohot, antrenorul cu portarii.

Min. 6: Platini a reluat de la 8 metri dezamăgitor, iar portarul advers a respins;

Min. 10: Cisse este faultat în careu, arbitrul acordă penalty;

Min. 11 (0-1): Pedro transformă impecabil penaltiul;

Min. 17: Kelava respinge un şut de la 16 metri;

Min. 34: Pedro a prelucrat o minge pe stânga, a centrat în faţa porţii, dar şutul lui Bosoi de la 8 metri, fără preluare, a fost contrat de un adversar, iar Ghinea a respins din faţa propriului portar;

Min. 46: iese Spătaru, intră Sin;

Min. 55: iese Platini, intră Ştefănescu;

Min. 62: Bădic a centrat bine din lovitură liberă de pe stânga, dar Jagodinskis a reluat cu capul, de la 8 metri, într-un adversar!

Min. 66 (0-2): Mihalache a recuperat balonul în colţul careului, pe dreapta, Bosoi a centrat perfect, balonul l-a depăşit pe Cisse, iar Ştefănescu, nemarcat, a reluat de la 6 metri imparabil, cu capul;

Min. 70: Soare, căpitanul Unirii, execută pe jos o lovitură liberă de la 20 de metri, reţine Kelava;

Min. 72: iese Qaka, intră Panţîru;

Min. 73: cea mai mare ocazie la poarta lui Kelava. Mihalache a blocat şutul lui Răduca, mingea a ricoşat la Bucă, dar acesta a trimis de la 9 metri pe lângă poartă!

Min. 83: Bucă a trimis de la 7 metri pe lângă poartă după ce Kelava a scăpat mingea din mână la o centrare de pe dreapta;

Min. 88: Kelava reţine pe linia porţii mingea reluată cu capul de Ghinea, de la 6 metri, dar s-a accidentat şi în poartă intră Bădic în tricoul lui Koşelev pentru ultimele minute ale meciului!

CSM Poli va începe mâine pregătirea jocului din etapa următoare a Ligii 1, a VII-a a returului, urmând să primească duminică, de la ora 18:00, vizita Astrei Giurgiu într-un meci de o importanţă capitală pentru calificarea în play-off. Sigur nu va evolua Qaka şi probabil Cioinac, eliminat direct sâmbătă etapa precedentă, cu Dinamo.

Comentarii: