Jandarmii ieșeni vor participa la manifestările organizate de Ziua Națională a României

0
664

În acest an, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României la data de 1 decembrie, 50 de jandarmi ieșeni vor face parte din dispozitivul de defilare la parada militară ce va fi organizată în Piața Palatului din mun. Iași.

În cadrul detașamentul de defilare al Jandarmeriei Iași se va afla Garda cu Drapelul de luptă al unității, un pluton de defilare, o grupă cu câini de intervenție, iar la defilarea tehnicii în dispozitiv se vor afla 5 mijloace auto de intervenție.

Jandarmii ieșeni se vor alătura astfel celorlalte efective de la Ministerul Apărării Naționale, Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Iași, Direcției Județene de Informații Iași și Penitenciarului Iași, care vor participa la parada militară.

Totodată, peste 150 de jandarmi ieșeni vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările dedicate Zilei Naționale a României de la Iași, Pașcani, Târgu Frumos și Hîrlău, sprijiniți de celelalte structuri M.A.I. și Poliția Locală.

Comentarii: