CRIMĂ în cartierul ieşean Dacia

0
1667

În seara de 2 decembrie, în cartierul ieşean Dacia s-a petrecut un incident sângeros. Un bărbat de 62 de ani a fost înjunghiat mortal de către soţie în urma unui scandal spontan. Victima a fost înjunghiată în zona toracică. Echipajele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă pe bărbat. Poliţiştii criminalişti însoţiţi de procurorul de caz încearcă să stabilească cu exactitate de la ce a pornit conflictul între cei doi soţi şi ce a determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest. Crima s-a produs la etajul al treilea din blocul DC9, de pe bdul Dacia nr. 45.

UPDATE:
Anchetatorii au menţionat că, sâmbătă seara, cei doi soţi se aflau în locuinţă, iar, la un moment dat, când femeia toca varză în bucătărie, bărbatul de 62 de ani, R.S., şi-a adus aminte de o relaţie anterioară a nevestei, reproşându-i acest lucru.

„Totul a pornit de la gelozie, victima reproşându-i femeii o relaţie anterioară. Din primele cercetări reiese că femeia s-a întors şi l-a înţepat pe bărbat o singură dată, în zona inimii. Nu se confirmă ceea ce a afirmat suspecta, respectiv că ar fi fost vorba despre vreun accident. Necropsia a fost efectuată în această dimineaţă (ieri dimineaţă – n.r.) şi a reieşit că arma a pătruns în inimă şi în plămân”, a menţionat Carmina Pascal, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Comentarii: