Pe 4 decembrie va începe strângerea de donații pentru campania „Donează, pentru un zâmbet!”

0
745

În perioada 4 – 22 decembrie 2017 se va desfășura cea de-a V-a ediție a campaniei „Donează, pentru un zâmbet!”. Evenimentul, care este realizat de Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Comunitară, are ca partener Fundația „Star of Hope”.

Campania are o componentă socială puternică, mizând în principal pe spiritul de solidaritate al ieşenilor. Este un eveniment destinat persoanelor singure, persoanelor vârstnice şi familiilor vulnerabile din punct de vedere social de pe raza municipiului Iaşi. Se urmăreşte sensibilizarea comunităţii ieşene care să doneze alimente neperisabile şi materiale de curăţenie.

Campania are două etape: prima se va desfășura în perioada 4 – 15 decembrie și constă în strângerea de donații, iar a doua, care va avea loc între 20 – 22 decembrie, constă în distribuirea acestora.

Doritorii pot face donații la sediile Direcţiei de Asistenţă Comunitară din strada Mitropolit Varlaam, nr. 54, și, respectiv, la sediul din șoseaua Națională, nr. 43 (Piramida lui Dubeț), de luni până vineri, între orele 8.30 și 16.00, precum și la centrele de cartier din Păcurari, Alexandru cel Bun, Tătărași, Nicolina și Frumoasa, în zilele de luni, marți, miercuri și vineri, între orele 8.30 și 16.30, iar joi între orele 8.30 și 18.30.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: