VIDEO: Ce spune mama băiețelului terorizat de unchiul său deghizat în Moș Nicolae despre toată întâmplarea

0
1350

Mama băiețelului de 5 ani care a fost terorizat de un bărbat deghizat în Moș Nicolae a avut de dat explicații atât în fața polițiștilor, cât și a asistenților de la Direcția pentru Protecția Copilului. VEZI ce spune despre întâmplarea care a șocat o țară întreagă:

Un filmuleț de câteva minute care înfățișează un băiețel de 5 ani terorizat de un bărbat deghizat în Moș Nicolae a făcut înconjurul Internetului și a șocat întreaga țară. Băiețelul plângea în hohote, în timp ce Moș Nicolae, care era unchiul celui mic, lovea podeaua cu un băț și îl punea să promită că este cuminte și nu mai mâzgălește pereții la grădiniță. Acesta tresărea la fiecare lovitură a podelei.

Pe fir au intrat atât asistenții de la Direcția pentru Protecția Copilului, cât și polițiștii, care au deschis o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului. Cel mic este în grija mamei, o bistrițeancă de 31 de ani, care a muncit câțiva ani în străinătate, iar de anul trecut se află acasă, în Bistrița-Bârgăului, adusă de mai multe probleme de sănătate.

Băiețelul este rodul unei relații pe care femeia a avut-o cu un alt român din Constanța, pe când se afla la muncă în Italia. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, însă băiețelul este pe numele bărbatului. Femeia îl crește singură pe cel mic, refuzând și să îi ceară tatălui băiețelului pensie alimentară.

„Am vrut să îl speriu puțin de Moș. A primit și cadouri. Nu cred că în filmarea aia s-a văzut că l-a snopit în bătaie Moșu’. Recunosc, ca mamă am greșit puțin. Îl cresc singură. Așa am crezut că e bine să fac. Recunosc că am greșit. E copilul meu și mă doare sufletul. Nu îl maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat puțin, dar nu l-am maltratat sau bătut niciodată”, a mărturisit mama băiețelului, plângând și ea în hohote, gândindu-se la amploarea pe care a luat-o cazul.

De față la toată scena a fost nu doar unchiul băiețelului, care era deghizat în Moș Nicolae, ci și bunica celui mic. Aceasta nu vede nimic anormal în modul cum s-a comportat Moș Nicolae cu cel mic.

„I-o adus daruri Moșu’. Așa vine Moșu’ cu bota, l-a pus să zică niște rugăciuni și atât. S-a panicat că i-a fost frică de Moș, probabil. Filmulețul l-a făcut un nepot de-al meu și i l-a trimis tatălui copilului, care a vrut să ne facă un rău și ne-a făcut”, spune bunica băiețelului, vizibil afectată.

Aceasta spune că băiețelul a primit în cele din urmă de la Moș Nicolae jucării și dulciuri. Motivul pentru care mama băiețelului i-a cerut fratelui său, deghizat în Moș Nicolae, să se comporte mai dur a fost pentru că acesta este năzdrăvan și are multă energie.

„Și la grădiniță are probleme, pentru că are foarte multă energie. Nu l-am bătut niciodată nici eu nici maică-sa. Nu consideră că l-a traumatizat pe copil. Nu a fost o sperietură, după care să rămână copilul cu traume. Are foarte multă energie. Nu am făcut nimic ieșit din comun, l-a speriat moșul puțin cu bota, asta-i drept”, a completat bunica celui mic.

Sursa: Bistriteanul.ro

Comentarii: