București: Instructor auto prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un polițist examinator Ieri, 11 decembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Direcția Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov (D.A.M.B.J.I.), sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au prins în flagrant un instructor auto, în timp ce a oferit suma de 150 euro unui polițist examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, pentru a promova la proba practică de traseu un candidat, în vederea obținerii permisului de conducere categoria B. În fapt, ofițerii D.A.M.B.J.I. au fost sesizați de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, ca urmare a semnalării de către agentul examinator a încercării de a i se oferi o sumă de bani cu titlu de mită, cu privire la faptul că instructorul auto în cauză i-a oferit acestuia un pachet de țigări în care a introdus suma de 150 euro, în scopul arătat mai sus. Cu ocazia prinderii în flagrant, în portiera dreapta față a autoturismului aparținând instructorului auto cu care s-a efectuat proba de examen, a fost identificat pachetul de țigări ce conținea suma de 150 euro. Cercetările se continuă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și DGA – D.A.M.B.J.I., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale.

0
617

Ieri, 11 decembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Direcția Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov (D.A.M.B.J.I.), sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au prins în flagrant un instructor auto, în timp ce a oferit suma de 150 euro unui polițist examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, pentru a promova la proba practică de traseu un candidat, în vederea obținerii permisului de conducere categoria B.

În fapt, ofițerii D.A.M.B.J.I. au fost sesizați de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, ca urmare a semnalării de către agentul examinator a încercării de a i se oferi o sumă de bani cu titlu de mită, cu privire la faptul că instructorul auto în cauză i-a oferit acestuia un pachet de țigări în care a introdus suma de 150 euro, în scopul arătat mai sus.

Cu ocazia prinderii în flagrant, în portiera dreapta față a autoturismului aparținând instructorului auto cu care s-a efectuat proba de examen, a fost identificat pachetul de țigări ce conținea suma de 150 euro.

Cercetările se continuă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și DGA – D.A.M.B.J.I., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: