Bihor: Maximă operativitate de prindere în flagrant a unui cetățean care a încercat să mituiască un polițist

0
578

Miercuri, 13 decembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Bihor, în baza ordonanței de delegare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, sub coordonarea procurorului desemnat, au realizat prinderea în flagrant a unui cetățean din Oradea, în momentul când oferea cu titlu de mită suma de 1.000 lei unui polițist din cadrul IPJ Bihor.

Cetățeanul a oferit suma de bani pentru rezolvarea favorabilă a dosarului penal în care era cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Cauza a fost înregistrată ca urmare a denunțului formulat la D.G.A. – S.J.A. Bihor, de către un agent din cadrul unui post de poliție, acțiunea de flagrant fiind organizată, cu maximă operatvitate, după aproximativ 4 ore de la denunț.

Față de cetățean, procurorul a dispus începerea urmăririi penale pentru infracțiunea de dare de mită.

La documentarea cauzei s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Oradea.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: