UPDATE: Accident mortal la Moţca

0
1521

UPDATE: Polițiștii Biroului Rutier Pașcani au identificat un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere din cupă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau procurorului.

La data de 31.12.2017, la ora 23:57,polițiștii Polițiștii Biroului Rutier Pașcani

au fost sesizați despre faptul că, pe DN 28 A, în localitatea Moţca, din jud.Iaşi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane, iar șoferul a părăsit locul accidentului.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că o femeie, în timp ce s-ar fi aflat pe partea carosabilă, ar fi fost acroșată de un auto, care și-ar fi continuat deplasarea.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, la data de 01.01.2018 a fost identificat presupusul conducător auto: un tânăr de 27 ani, despre care existau indicii că ar urma să părăsească țara.

Acersta a fost depistat de polițiști Postului de Poliție Moțca pe raza comunei Moțca.

În urmaverificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta figurează cu permisul de conducere reținut.

Autoturismul pe care tânărul l-ar fi condus în momentul producerii accidentului a fost găsit pe raza mun. Roman, din jud. Neamț.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Ladata de 02.01.2018 acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani şi Judecătoriei Paşcani, instanţa dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 20 de zile.

Bărbatul a fost reintrodus în Arestul I.P.J. Iaşi.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Tragedie în comuna Moțca. în noaptea dintre ani. O femeie în vârstă de 40 de ani a fost accidentată mortal chiar la cumpăna dintre ani. Șoferul a fugit de la fața locului, iar acum este căutat de polițiști.

Din primele informații, anchetatorii au deja un cerc de suspecți și în orele următoare îi vor aduce la audieri. Se pare că mașina implicată în accidentul mortal este marca Volkswagen.

loading...

Comentarii: