UPDATE: Restaurant Ciric: Revelion pe bani mulți și în bătaie de joc

10
4416

UPDATE: Aceeași atitudine de Hagi Tudose a adoptat-o echipa managerială și pe 1 ianuarie, când a avut loc Carnavalul de Sf. Vasile. Pentru 120 de ron, clienții au avut parte de bufet suedez (unde preparatele tradiționale s-au lăsat așteptate mult peste limita rezonabilă), vin și țuică fiartă și una sticlă apă plată sau minerală de persoană. Una și atât. La fel ca și în seara de Revelion, clienții au scos bani din buzunar pentru a cumpăra apă. Intr-un final s-a ajuns la a-și aduce fiecare de prin camere sau din mașinile din parcare sticle cu băutura si apă, ca la picnic. Și asta sub privirile îngăduitoare ale patronului care stătea la o masă cu invitații săi, persoane cu funcții importante in instituții din Iași.
Și de această dată, formația muzicală a salvat seara.

Cu astea spuse, câștigul patronilor este prioritar și cum spuneam și ieri : RUȘINE!

ŞTIRE INIŢIALĂ:
La cumpăna dintre ani, doritorii de petrecere și-au dat întâlnire la Restaurantul-Hotel Ciric, convinși de reclama complexului cum că de 300 ron de persoană vor petrece o noapte de neuitat. Da, de neuitat, dar în sensul negativ. Înafară de formația muzicală şi trupa de urători care au salvat seara, meniul a fost unu mai degrabă de o cumătrie în familie şi nu ceva deosebit ca de Revelion. Denumirile pompoase înscrise pe un carton colorat n-au întrunit nici pe departe pretenţiile localului care a fixat așa preţ, cu friptura şi garnitura reci și fără un aranjament în farfurii care să-ţi dea impresia că eşti la petrecerea dintre ani. Farfuria arăta mai degrabă de la un praznic select, cu friptura taiată parcă din sărăcie, felii inestetice de carne aruncate parcă în grabă, inclusiv capetele din care s-a tăiat, iar faimosul pat de dovlecei era rece şi aproape că nu distingeai ce ar fi. În privinţa băuturilor, la mese nu s-a văzut nici măcar o sticlă cu suc, iar apa a fost în limita a… 2 sticle de 500 ml de persoană, toată noaptea. Clienţii care doreau sucuri sau apă, mai ales şoferii, s-au văzut obligaţi să scoată bani din buzunar pentru o apă minerală sau un suc. Şi asta în condiţiile în care au achitat 300 ron de persoană.

Mentalitatea de zgârâie-brânză a gazdelor, care s-au gândit doar la buzunarul propriu, şi-a lăsat amprenta asupra a ceea ce au oferit celor ce au crezut încă o dată că preţul face diferenţa între organizatorii de petreceri de Revelion.

Pe site-ul Complexului Ciric, echipa şi-a propus lucruri mărețe: „Deviza echipei Complexului Hotelier Ciric este: Ne străduim în fiecare zi prin surprinderea satisfacției oaspeților noștri să câștigăm încrederea acestora printr-un raport corect calitate-preț, pentru serviciile de cazare și restaurant clasificate ***, pentru că aspirăm să ajungem pe locul I în topul dorințelor celor ce ne cunosc”.

Vise, da! Ideal ar fi nu pe banii clienților.

Rușine!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

10 COMENTARII

  • Care moca bre? 300 de ron e moca?Pai daca spuneau faza cu portia de apa la momentul incasarii banilor, crezica se mai inghesuia lumea la ei? Cu 3 milioane de persoane era revelion in multe alte locuri in oras si mult mai de soi ca sala aia

 1. pai ce vrei de 300 de ron ? =)) , numai formatiile cat costa … vrei figuri si vise scoti 500 de euro/de persoana doar pt. noaptea de revelion !

  • Ia calculeaza 300 de ron x200persoane? Si pe urma vorbeste de formatie…
   Pretul asta de 300 ron a fost printre cele mai mari din iasi.
   Si dupa cum vezi din articol,n-a vrut nimeni figuri,ci apa. E asa un lux apa? Chiar ca zgaraie branza patronii astia de la Ciric. Asa jupesc lumea si la nunti.Nu se mai satura.

 2. Ce va ardeti in figuri cu 500€!Dar cand mrgi la o nunta nu e 300 meniul si ai de toate..

 3. Stati un pic.Ati avut formatie buna si va plangeti de revelion? Despre ce vorbim aici?

  • Despre faptul ca ai scos 3 milioane din buzunar si dupa ce ai baut cele 2 sticle de apa de 500ml, pe la o bucata de noapte ai scos bani din buzunar sa-ti cumperi …apa. Ast in conditiile in care pe masa nu a fost vreo sticla de suc. Zgarciobilor de la Ciric, si la praznic se da un pahar de suc la masa , d-apai la Revelion cand platesti 300 de ron. Dar cum sa faca Anea burta mare? pacalind lumea, clar….

Comments are closed.