Clipe de GROAZĂ într-un bloc din Iaşi! Un copil a fost smuls din mânile mamei sub ochii înmărmuriţi ale martorilor

0
2942

O femeie din Iaşi a trecut la începutul acestui an prin clipe de coşmar. Acesteia i-a fost smuls copilul din brațe.

O idilă între doi soţi ce părea a fi una perfectă s-a transformat într-un coşmar. Andrei şi Simona plecaseră la muncă în Belgia. Între timp, Simona a rămas însărcinată și a adus pe lume o fetiță. Potrivit spuselor tinerei mame, de atunci a început calvarul. Certurile au început să se ţină lanţ, iar femeia a decis să vină în ţară alături de micuţa căreia i-a dat viaţă.

Când a crezut că a făcut o alegere înţeleaptă, calvarul ei abia avea să înceapă. A primit o citaţie prin care era anunţată că în Belgia a fost deschis un proces pentru răpire internaţională de minori. Acţiunea în instanţă a fost făcută de către tată. După lungi termene de judecată, instanţa a decis ca micuţa să se întoarcă la tată, în Belgia. Simona a sperat până în ultima clipă că magistraţii vor fi de partea ei, dar s-a înşelat. Pe 3 ianuarie 2018, aceasta s-a trezit la ușa apartamentului, din zona Zimbru, cu executorul judecătoresc şi tatăl micuţei. Fetiţa a fost smulsă din braţele mamei şi încredinţată tatălui, asta conform hotarârii judecătoreşti.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: