A luat un telefon… penal!

0
722

Pe 7 ianuarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, de 34 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt de telefon mobil.

Astfel, la aceeaşi dată unei tinere de 20 ani, care s-ar fi aflat într-un centru comercial, bărbatul i-ar fi sustras telefonul mobil din buzunarul gecii.

Tânăra împreună cu prietenul său ar fi sesizat imediat lipsa telefonului şi ar fi identificat bărbatul pe care l-ar fi reţinut până la venirea unui echipaj de jandarmi.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi, unde poliţiştii, în baza probatoriului administrat în cauză l-au reţinut pentru 24 de ore.

La data de 08.01.2018, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi care a dispus prezentarea sa Judecătoriei Iași cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea, dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost reintrodus în Arestul I.P.J. Iași.

Cecetările continuă  sub aspectul comiteriiinfracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

loading...

Comentarii: