Filmele săptămânii 15-21 ianuarie 2018 la Cinema Ateneu

0
775

Noutatea acestei săptămâni este comedia „Downsizing”, film care îl are drept actor principal pe Matt Damon, interpretul cunoscutului personaj Dexter, din serialul cu același nume. De data aceasta, Matt Damon joacă rolul unui omn aiv, hazliu, care își schimbă perspectiva asupra vieții din momentul în care hotărăște să aibă 13 cm și pe măsură ce trăiește printre mini-oameni. Totul e miraculos până într-un punct, pentru că problemele nu s-au micșorat odată cu corpul.

Într-o lume fabuloasă vom călători și cu „Octav” care la fiecare proiecție a umplut sala. Cu nostalgie ne întoarcem iarăși în timp, odată cu actorul Marcel Iureș și trăim viața la intensitate maximă cu bucurii și deznădejdi, savurăm fiecare clipăși ne prețuim mmai mult prietenii.

Iar despre prieteni este vorba și în animația 3D „Mareabul găreală!”, o aventură pentru întreag afamilie. Bătaie cu zăpadă, distracție, hohote de râs, un câine blănos și o mulțime de amici cu care să împarți bucuria iernii.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: