EXCLUSIV-FOTO: Ziua ACCIDENTELOR la Grajduri! Un Maxi-Taxi şi o autospecială a E.On s-au ciocnit frontal

0
2915

Accidentele se ţin lanţ în localitatea ieşeană Grajduri. În această seară, un maxi-taxi aparţinând firmei de transport Izvoraş SRL şi o autospecială E.On s-au ciocnit frontal. De precizat faptul că autospeciala E.On se îndrepta spre Scânteia, iar maxi-taxi spre Iaşi. În urma impactului deosebit de violent, microbuzul cu pasageri a ieşit în decor. Impactul dintre cele două vehicule s-a produs la o distanţă de aproximativ 700 m faţă de Postul de Poliţie, din Grajduri.

CITEŞTE şi: EXCLUSIV FOTO: Coliziune VIOLENTĂ între două vehicule la Grajduri

Contactat telefonic, patronul firmei de transport Izvoraş SRL a confirmat faptul că un microbuz ce-i aparţine a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Grajduri, dar a fost reticient în a oferi detalii suplimentare. „A fost implicat un microbuz al firmei într-un accident rutier, în această seară. Nu vă pot da mai multe detalii pentru că nici eu nu le ştiu încă. Pot spune că nu a fost vinovat angajatul meu”, a declarat Ionel Dumitriu, patronul firmei Izvoraş. Potrivit oamenilor legii şi a cadrelor medicale, pană la redactarea articolului nu au primit solicitări să intervină la locul accidentului, ceea ce înseamnă că nu au existat victime.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: