Fără permise de conducere la ghidoanele unor mopeduri neînregistrate

0
673

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat în trafic, doi cetăţeni care conduceau fiecare câte un moped neînregistrat şi nu deţineau permise de conducere.

Pe 18 ianuarie, în jurul orei 15.45, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari- I.T.P.F. Iași, a procedat la oprirea în trafic, pe raza localităţii de frontieră Bivolari, un moped marca MALAGUTI, condus de cetăţeanul roman Vasile A., în vârstă de 23 de ani, domicilat pe raza judeţului Iaşi.

În aceeaşi zi, în jurul orei 17.30, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iași, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Ijdileni, un moped marca PIAGGIO BRAVO, condus de cetăţeanul roman Marin B., în vârstă de 37 de ani, domicilat pe raza judeţului Galaţi.

Extinzând cercetările în cele două cazuri, polițiștii de frontieră au constatat că mopedurile nu erau înregistrate, iar cei doi bărbaţi nu deţin permis de conducere pentru nicio categorie.

În cele două cauze, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat.

Comentarii: