Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! Un taximetrist ieşean nu va uita prea curând păţania prin care a trecut

0
19382

O tânără din Iaşi şi iubitul acesteia bucureştean au tras o ţeapă de zile mari unui taximetrist ieşean. Totul s-a petrecut marţi, 22 ianuarie 2018.

Andreea, o adolescentă de 16 ani din localitatea ieşeană Mihail Kogălniceanu (comuna Ţigănaşi), a chemat un taxi pentru a se deplasa în Capitală. Aceasta i-a transmis taximetristului că trebuie să ajungă la Gara de Nord, acolo unde o aşteaptă tatăl ei.

Având dubii cu privire la plata cursei, taximetristul a fotografiat buletinul fetei. După ce a parcurs aproximativ 400 de kilometri, ieşeanul a ajuns cu tânăra la Gara de Nord. Aceasta era aşteptată de „tatăl ei”, Marian zis şi Arabu.

„Sincer am simtit ca este ceva in neregula dar am zis na minora, fata aparent cuminte etc…
I-am cerut domnului o poza la buletin (mi-a trimis, am sa o atasez) ca sa fiu totusi sigur cand am luat-o si pe domnisoara i-am cerut si ei buletinul pentru ai poza buletinul(atata timp cat era minora si nu era un major cu ea). Trebuia sa o las in Bucuresti mai exact la gara de nord de unde trebuia sa vina sa o ia asa zisul tata (pe parcurs a devenit frate, iar in final iubit). M-a sunat tatal si mi-a zis ca nu-i mai porneste masina si sa o duc in satul RACARI (si am dus-o ce era sa fac cu ea?). Cand am ajuns acolo, adica pe la 23:40, ea a coborat, iar el a trebuit sa mearga sa scoata bani ca nu avea si bla bla”, a povestit Ionuţ pe opagină de socializare.

După ce a ajuns şi a lăsat-o pe fată în satul Răcari, Ionuţ s-a întors în Bucureşti cu iubitul fetei: pe traseu, acesta a încercat să se eschiveze, dând de înţeles că nu are bani. Pe traseu, când a văzut primul echipaj de Poliţie a oprit în dreptul acestuia şi a povestit oamenilor legii toată păţania.

„Am ajuns in Bucuresti, si sa scoata bani! Sa vezi ce, surpriza!! Baiatul tot ma plimba de colo colo(si am decis sa opresc langa un echipaj de politie le-am explicat totul dupa care am ajuns la sectie(baieti cautati si toate alea)”, a mai adăugat Ionuţ, taximetristul ţepuit.

Toată cursa a ajuns la suma de 1.257 de lei, bani pe care trebuie să-i plătească din propriul buzunar. Acum, taximetristul speră ca în urma plângerilor depuse împotriva celor doi să-şi poată recupera prejudiciul. Acum, ceilalţi colegi taximetrişti s-au mobilizat pepaginile de socializare şi vor să facă o chetă pentru a veni în sprijinul colegului lor ce a fost ţepuit.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: