Valentin Popa a preluat mandatul de ministru al Educaţiei Naționale

0
820

Valentin Popa a preluat marți, 30 ianuarie, mandatul de ministru al Educaţiei Naționale, în cadrul unei ceremonii de predare/primire cavut loc la sediul MEN. Ceremonia s-a desfăşurat în prezenţa fostului deţinător al acestui portofoliu, Liviu Marian Pop.

Valentin Popa este rector al Universităţii din Suceava. Acesta a absolvit Institutul Politehnic din Iaşi şi este inginer în Electronică şi telecomunicaţii, iar ulterior a susţinut şi titlul de doctor în domeniul Componente, dispozitive şi circuite electronice la aceeaşi instituţie.

În perioada 1989-1992 a fost preparator inginer la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, între 1992 şi 1995 – asistent inginer, iar în intervalul 1995-1999 şef lucrări inginer tot la Universitatea din Suceava. Acesta şi-a continuat activitatea în instituţia de învăţământ superior fiind, pe rând, conferenţiar, profesor doctor inginer şi conducător de doctorat.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: