Poliţia Locală patrulează în mijloacele de transport în comun

0
811

În vederea asigurării unui climat de siguranță publică și prevenirea faptelor antisociale, polițiștii locali au intensificat acțiunile în mijloacele de transport public în comun și stațiile Companiei de Transport Public din Municipiul Iași. Cu această ocazie, în atenția lucrătorilor Poliţiei Locale sunt persoanele care nu respectă normele de conviețuire socială și menținerea curățeniei, precum și descurajarea furturilor din buzunare și bagaje. De asemenea, ținând cont de faptul că sunt și persoane care se deplasează fraudulos și în momentul în care lucrătorii Companiei de Transport Public le solicită biletul de călătorie devin agresive, polițiștii locali intervin pentru a se dispune măsurile legale față de acestea. Menționăm faptul că aceste acțiuni vor continua zilnic, acționând cu prioritate conform situației operative.

De asemenea, polițiștii locali acționează și pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto, care staționează neregulamentar în stațiile Companiei de Transport Public, fapt ce obligă mijloacele de transport în comun să blocheze o bandă de circulație. Pe această cale, recomandăm conducătorile auto să staționeze cu autoturismele doar în locurile permise, pentru a nu îngreuna traficul rutier, iar călătorii să urce și să debarce în condiții de siguranță în/din mijloacele de transport în comun.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: