Ghid de vacanță pentru elevi

0
702

În această perioadă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași desfășoară o campanie de informare a elevilor, părinților și cadrelor didactice cu privire la măsurile de autoprotecție pe care trebuie să le cunoască și să le pună în practică, pentru a reduce riscul de a deveni victimă, pe timpul vacanței intersemestriale.

Pentru a veni în sprijinul copiilor, părinților și cadrelor didactice, în cadrul activităților de informare sunt distribuite GHIDURI DE VACANȚĂ PENTRU SIGURANȚA ELEVILOR, realizate cu sprijinul A.T.O.P. Iași și I.P.A. Regiunea 3 Iași.

Acest Ghid de vacanță conține mai multe informații cu privire la situațiile de risc, prevenirea faptelor antisociale, atitudinile ce pot fi adoptate în vederea evitării victimizării, inclusiv cu ocazia participării la manifestări culturale, sportive sau artistice, informații care pot fi utile, atât minorilor, dar și adulților.

Jandarmii ieșeni au desfășurat activitățile de informare în mun. Iași, Târgu Frumos, Răducăneni, Pașcani și Hîrlău.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: