Lovitură pentru Gică Hagi! FIFA anchetează un transfer-fictiv făcut de la Viitorul Constanța

0
886

FIFA anchetează transferul lui Cristian Manea de la Viitorul Constanța la clubul cipriot Apollon Limassol.

Forul mondial s-a sesizat după ce Gazeta Sporturilor și blogul The Black Sea au scos la iveală tranzacțiile fictive făcute de clubul cipriot în ultimii ani, ca parte a investigației mondiale Football Leaks.

Informația a fost dezvăluită de un purtător de cuvânt FIFA pentru prestigioasa agenție France-Press (AFP) care, în decembrie 2017, a relatat cazul descoperit în premieră de reporterii Gazetei: “Transferurile sunt acum în atenția Comisiei de Disciplină FIFA”.

În 2014, Gheorghe Hagi l-a transferat în secret pe fundașul dreapta Cristian Manea – cel mai tânăr internațional român din istorie – la Apollon Limassol, un club cipriot controlat de impresarul israelian Pini Zahavi.

Timp de un an, tranzacția nu a fost făcută publică. Mai mult, în 2015, jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a primit pe surse și a publicat informația conform căreia Manea a fost cumpărat de Chelsea. Oficialii Academiei Hagi nu au negat informația, ba chiar au încurajat-o în aparițiile TV, deși – fără știrea publicului – fotbalistul era deja vândut de un an în Cipru și împrumutat înapoi la Viitorul, scrie GSP.ro.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: