VIDEO: Schimb de generații! Fiul simpaticului Ionică din ”Liceenii” pe scenă, celebrul lui tată, în public!

0
755

S-a dus vremea în care actorul Mihai Constantin era Ionică din Liceenii, rol pe care toată lumea și-l amintește. Acum este momentul ca locul său din perioada aceea să îl ia Matei, fiul său, un liceean care îi calcă pe urme și care a avut săptămâna aceasta debutul într-un rol principal, în spectacolul „Silvia”, jucat alături de Trupa AS la Colegiul Național Gheorghe Lazăr.

Discret, marele actor a venit la reprezentația fiului său cu șapca trasă peste ochi și a refuzat politicos dialogul cu presa.

A făcut însă ulterior câteva declarații, menționând, printre altele, că este mândru de fiul său. „Eu nu prea i-am acordat atenție până acum, am zis că e o toană de-a lui, dar am fost zilele trecute să îl văd la repetiții și mi-a plăcut. Până acum nu i-am susținut alegerea asta pentru actorie. Sper să îi fie bine”, a mărturisit actorul care în urmă cu mai bine de 30 de ani îl juca pe teribilistul Ionică în „Liceenii”.

De altfel, Matei chiar are ceva din „Ionică”, de la verva pe care o arată pe scenă până la anumite gesturi care invariabil aduc aminte de ceea ce reușea tatăl său în urmă cu trei decenii. Pe linie familială ar fi fost și greu ca o asemenea „moștenire” să nu se ducă mai departe, mai ales dacă ne gândim că nașă de botez i-a fost și mătușa sa, Tamara Buciuceanu (Isoscel), iar bunic uriașul actor George Constantin.

La premieră, Mihai Constantin a stat ascuns într-un colt al sălii, vizibil emoționat pentru fiul său, iar la final a aplaudat și s-a bucurat vizibil pentru prestația juniorului. Imediat după spectacol, după ce a fost înconjurat de primele admiratoare și a fost felicitat de spectatori, tânărul Matei a acceptat bucuros să povestească despre începuturile sale într-ale actoriei: „Mi-a intrat microbul acesta în sânge. Am simțit nevoia că vreau să fac ceva și să arăt oarecum lumii, publicului, care momentan este unul restrâns, să arăt ce fac. Și chiar a început să-mi placă! Am vrut să mă fac medic, fotbalist, dar uite că treaba asta îmi aduce numai bucurii. Pentru mine e extraordinar”, a declarat Matei Constantin pentru Libertatea.

Sursa Libertatea.ro

Comentarii: