Gheorghe Hagi anunță că va pleca din România. „M-aţi pierdut definitiv”

0
752
Gheorghe Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul Constanta, sustine o conferinta de presa la finalul meciului de fotbal contra echipei Pandurii Targu Jiu din etapa a X-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, vineri, 23 septembrie 2016. FC Viitorul a castigat, vineri, meciul din deplasare cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-0. A marcat Dragos Nedelcu 73'. In urma acestui rezultat, FC Viitorul ocupa locul trei in clasament, cu 17 puncte, in timp ce Pandurii Targu Jiu se afla pe pozitia a sasea, cu 15 puncte. JUSTINEL STAVARU / MEDIAFAX FOTO

Gică Hagi a făcut un anunţ cât se poate de trist, vineri seară, la finalul meciului Viitorul – Astra Giurgiu 1-1. „Regele” a ţinut un discurs în care a deplâns situaţia fotbalului românesc, apoi le-a dezvăluit jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă că e gata să plece din România.

„Vă transmit un mesaj foarte clar: ne vom vedea în timp şi vom vedea ce se alege! Dar pe mine să nu mai contaţi, m-aţi pierdut definitiv! Uitaţi-vă ce vă zic aici”, a spus Hagi.

Ulterior, sâmbătă seara, Hagi a revenit cu câteva completări: „M-am întors acasă, am participiat şi particip la competiţie, am încercat să organizez cât mai bine totul. Vizavi de angajaţi am încercat să-mi fac datoria. Nu am vorbit despre celelalte cluburi, pentru că nu e treaba mea. Nu faceţi diversiune, vă rog! Hagi s-a săturat şi vrea să plece din cauza fotbalului românesc. Toţi, din afară, se dezvoltă, iar noi, în România, primim 0 euro. Intern! Nu de la UEFA. În momentul de faţă…”, a declarat Hagi pentru DigiSport.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: