Tânărul înjunghiat în plină stradă își povestește drama: „Or să mă omoare?”

0
726

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori și lăsat să zacă într-o baltă de sânge, în fața unui local din orașul Bumbești Jiu.

Unul dintre tineri a scos un cuțit și l-au atact pe tânăr. L-a înjunghiat în picior, apoi l-a abandonat într-o baltă de sânge.

Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Tânărul a fost transportat la spital în șoc hemoragic și a fost transferat la o clinică din Timișoara. Medicii nu i-au mai putut salva piciorul.

„De când s-a întâmplat incidentul nu m-a contactat niciun polițist. Acum mă simt mai bine. Mă duceam spre casă și m-au atacat. Îi cunoșteam. Poliția nu a făcut nimic. Nu am primit niciun apel. Dacă ies de aici și o să merg pe stradă or să mă omoare? Au probleme amândoi. Unul dintre ei a mai băgat cuțitul în unul”, a spus Iulian, tânărul înjunghiat, în exclusivitate, la Antena 3.

Iulian a mai precizat și faptul că medicii au decis că trebuie să îi amputeze piciorul. „Din câte am înțeles, m-au dus la spital la Timișoara și aici trebuiau să îmi taie piciorul. Chiar nu știu ce au avut cu mine”.

„La spital nu a mers conștient, a intrat în șoc. Singurul lucru care poate să îi dea puțină speranță e să se facă dreptate. Putea fi salvat. Noi sperăm să mai meargă, sunt posibilități. Îi este frică, are dureri foarte mari”, a spus sora lui Iulian.

Sursa: Antena 3


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: