Caz ŞOCANT la Iaşi! Un adolescent a fost înjunghiat într-un mijloc de transport în comun

1
2766

Un tânăr în vârstă de 14 ani a fost înjunghiat în zona toracică, într-un mijloc de transport în comun.

Asta s-a petrecut în urma unui conflict spontan izbucnit între un călător în vârstă de aproximativ 45 de ani şi minorul de 14. Cei doi se aflau în autobuzul 46. Într-un moment de furie, bărbatul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe adolescent în zona toracică. Un echipaj TIM-SMURD a intervenit la faţa locului.

“Este vorba despre un minor în varsta de 14 ani, care în urma unei altercatii a fot victima unei agresiuni fizce. După spusele băiatului, agresorul are aproximativ 45 de ani. Minorul a fost înţepat cu un cuţit în toracele anterior-srâng. A ajuns la noi, s-au facut investigaţiile imagistice şi are o plagă penetrantă – torace-anterior-stâng. Pacientul a intrat în Bloc Operator”, a menţionat Tamara Roşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Copii “Sf. Maria”.

Reprezentanţii Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în mijlocul de transport în comun şi le vor pune la dispoziţia anchetatorilor.

“În autobuzul cu numărul de marcă 1.924, un călător a intrat în conflict cu un grup de copii de etnie rromă. În urma conflictului, bărbatul, care avea în jur de 45 de ani, a scos un cuţit şi l-a rănit pe unul dintre ei. Nu cunosc gravitatea faptei. Urmează ca în cursul zilei de luni să analizăm înregistrările surprinse de camerele de supraveghere video, din autobuz. Menţionez că autobuzul este model nou”, a declarat Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

Martorii susţin că individul înjunghiat ar face parte dintr-o grupare ce operează în sfera furturilor din buzunare în mijloacele de transport în comun.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările.

loading...

Comentarii:

1 COMENTARIU

  1. Daca un roman injunghie un TIGAN (si NU “rrrrrrom”) acesta este inchis ani grei, umilit, considerat criminal si gasit in cateva ore pentru a fi adus in fata “justitie”. Daca o jigodie spurcata de puradel si/sau scarba mai mare cu ceafa lata sau fusta inflorata ar face asta “justitia” ar reusi extrem de greu sa gasesca faptasul (de multe ori nu o face sau nu reuseste) sa nu mai zic ca pedeapsa ce ar trebuii administrata nici nu e un sfert dreapta. Mai mult de 95% dintre voi “scarrrrrbelor” ar trebuii sa munciti 24 din 24 doar ca sa meritati sa stati in tara asta prea frumoasa si din pacate populata.

Comments are closed.