Mihai Fifor: „Modernizarea marinei militare a României nu mai poate fi amânată”

0
765

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat, sâmbătă, că modernizarea marinei militare a României nu mai poate fi amânată, afirmând că pentru a consolida poziţia strategică a României la Marea Neagră, avem nevoie de forţe navale performante.

”Am continuat astăzi vizita de lucru la structurile marinei noastre militare, la Centrul 39 Scafandri din Constanţa, urmat de Grupul 256 Elicoptere din Tuzla şi am încheiat ziua la Mangalia, în portul militar, unde am văzut Divizioanele 150 Nave Purtătoare de Rachete şi 50 Corvete. Dacă ar fi să sintetizez în doar două cuvinte impresiile cu care plec după întâlnirea cu profesioniştii Forţelor Navale Române, acestea ar fi: optimism şi determinare (…)”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Mihai Fifor a afirmat că modernizarea marinei militare a României nu mai poate fi amânată.

”Optimism, pentru că m-am convins că interesele de securitate ale României la Marea Neagră sunt apărate de oameni foarte valoroşi, cu pasiune şi vocaţie pentru profesia lor. Am văzut echipe sudate şi eficiente, în care fiecare om îşi cunoaşte rolul şi îşi îndeplineşte precis sarcinile. Iar determinarea o asum în nume propriu, dar şi al echipei pe care o conduc la vârful ministerului, în ceea ce priveşte modernizarea marinei militare a României, care nu mai poate fi amânată”, a spus ministrul Apărării.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: