Bianca Drăgușanu, mai sinceră ca niciodată. “Sunt necesare doar 4 minute pentru a te îndrăgosti”

0
772

Bianca Drăgușanu, mai sinceră ca niciodată. Vedeta a făcut declarații interesante în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.

„Sunt necesare doar 4 minute pentru a te îndrăgosti. Apoi, când te gândești foarte mult la cineva, înseamnă că și persoana respectivă se gândește la tine. Pe de altă parte, dorul de o persoană care nu mai vrea să audă de tine te poate îmbolnăvi psihic,” a explicat Bianca Drăgușanu.

Prezentatoare de știri Amalia Enache a făcut scandal pe Facebook după un incident în aeroport.

„Femeile definesc iubirea într-un mod foarte simplu. Vrei să-l omori cu mâna ta, dar nu poți s-o faci pentru că, apoi, îți este dor de el!” a mai spus prezentatoarea tv. Bianca și Victor Slav trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună o fetiță și formează unul dintre cele mai solide cupluri.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au în spate un trecut comun tumultuos. După ce au fost căsătoriți pentru o perioadă scurtă de timp, cei doi au ajuns la divorț după ce s-a aflat de escapada pe care Bianca Drăgușanu o avusese la paris cu fostul ei iubit, fostul fotbalist Adrian Cristea.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: