Miză uriașă la meciul dintre Poli Iași și FC Botoșani. Costel Enache, antrenorul FC Botoșani: “O înfrângere ar însemna o mare problemă pentru noi”

0
2147

Runda cu numărul 24 a Ligii 1 programează luni, 12 februarie, de la ora 18:00, în Copou, un derby al Moldovei, dintre Poli Iași și FC Botoșani.

Se anunță un meci extrem de tensionat, unul al orgoliilor, iar antrenorul FC Botoșani, Costel Enache speră ca echipa să joace cu responsabilitate. Tehnicianul susține că rezultatul meciului de luni are o foarte mare importanță pentru ierarhia de final.

“Este foarte important. Este o luptă directă și atunci miza este mult superioară față de jocul cu o echipă care nu are nicio șansă în a accede în play-off. Este un joc foarte important, dar decisiv încă nu, pentru că mai sunt ceva jocuri după. O înfrângere ar însemna o mare problemă pentru noi. Ne-ar obliga la două victorii consecutive în ultimele două etape și atunci cred că nu-i chiar confortabil să trăim cu gândul asta”, a declarat antrenorul Costel Enache.

Elevii pregătiți de Flavius Stoican au început în forță după pauza de iarnă, cu dorința arzătoare de a prinde o poziție de play-off până la terminarea sezonului regulat. Poli Iași s-a apropiat la un punct de Dinamo, după ce a spulberat Voluntariul lui Claudiu Niculescu, scor 4-0.

FC Botoșani în schimb a dezamăgit în prima rundă, terminând doar 0-0 meciul de pe propriul teren cu ultima clasată Juventus București, cu acest rezultat periclitându-și poziția în play-off.

Ca o concluzie, formația care va reuși să câștige acest joc va deveni favorită pentru obținerea unui loc de play-off, în condițiile în care ne mai despart doar două etape de finalul sezonului regulat.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii: