File de somon cu sos de mustar

0
1006

Un file de somon la cuptor cu capere si un sos de mustar e ideal pentru o cina romantica. Noi i-am pus langa un sparanghel, dar merge foarte bine si cu cartofi.

INGREDIENTE

File de somon – 2 buc
Ulei de masline – 40 ml
Miere – 1 lingura
Iaurt grecesc – 200 g
Unt – 30 g
Capere – 3 lingurite
Mustar Dijon Kamis – 2 linguri
Mustar Frantuzesc Kamis – 1 lingura
Lamaie – 1 buc
Condimente pentru peste Kamis –
Marar Kamis – 1 lingura
Sare de mare cu plante aromatice Kamis – dupa gust
Piper mozaic Kamis – dupa gust

Imi place 17
imi place
Comenteaza 10
comentează
Adauga la favorite 2
reteta favorita
Distribuie pe wall-ul tau
Taguri: somon, peste, sos de mustar, retete Kamis

Portii: 2

Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA:

File de somon cu sos de mustar:

Pestele se cresteaza pe partea cu pielea;
Se stropeste pestele cu ulei de masline;

Se condimenteaza cu condimente pentru peste si se rasneste piper;

Se pune pestele intr-o tigaie cu hartie de copt, cu pielea in jos;

Se taie lamaia pe sfert, si cu un sfert se stropeste suc pe deasupra pestelui;

Se pun capere deasupra;

Untul se taie in 2 si se pune cate un cubulet pe fiecare file;

Se pune tava in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cca 10-12 min, pana se gateste complet;

Se pun 2 linguri de mustar Dijon si o lingura de de mustar frantuzesc;

Se adauga iaurtul grecesc peste si mierea;

Se pune sare de mare cu plante aromatice Kamis deasupra si 1 lingura de marar uscat Kamis;

Se stoarce sucul de la alt sfert de lamaie;

Se amesteca totul;

Pestele se serveste cu garnitura de sparanghel pe grill si sos de mustar;

Daca ti-a placut reteta noastra „File de somon cu sos de mustar” nu uita sa-i faci un review.


( ! ) Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003413232{main}( ).../index.php:0
20.0004414704require( '/home/jriro/public_html/wp-blog-header.php ).../index.php:17
30.713466370872require_once( '/home/jriro/public_html/wp-includes/template-loader.php ).../wp-blog-header.php:19
40.730366412712include( '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/single.php ).../template-loader.php:106
51.047268912248locate_template( $template_names = 'loop-single.php', $load = TRUE, $require_once = ???, $args = ??? ).../single.php:28
61.047268912344load_template( $_template_file = '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/loop-single.php', $require_once = TRUE, $args = [] ).../template.php:716
71.047468922800require_once( '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/loop-single.php ).../template.php:770
81.064368946512td_module_single_base->related_posts( $force_sidebar_position = ??? ).../loop-single.php:72
91.064668963104td_block_related_posts->render( $atts = ['limit' => 3, 'ajax_pagination' => 'next_prev', 'live_filter' => 'cur_post_same_categories', 'td_ajax_filter_type' => 'td_custom_related', 'class' => '', 'td_column_number' => 3], $content = ??? ).../td_module_single_base.php:974
101.081069073088td_block->get_block_pagination( ).../td_block_related_posts.php:56

Comentarii: