Povestea înfricoșătoare de la nașterea artistei Sava Negrean Brudașcu. Părinții au rupt blestemul după ce le muriseră șapte copii

0
719

Solista de muzică populară Sava Negrean Brudașcu are o poveste de viață cu totul aparte. Artista a dezvăluit, într-un interviu, ce s-a întâmplat la nașterea sa.

Sava Negrean Brudașcu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România.

Artista s-a născut pe 2 iunie 1947, într-un sat din zona Sălajului. Într-un interviu pentru revista Taifasuri, Sava Negrean Brudașcu explica că povestea numelui său, Sava, este legată de un blestem.

„Povestea numelui meu este tristă şi se leagă de un blestem, de un lucru nefast din familia mea. Înainte ca eu să mă nasc, părinţii mei au avut şapte prunci, care mureau la vârste mici. Am apărut în viaţa lor atunci când nici nu mai sperau că vor mai avea vreun copil. Dumnezeu s-a îndurat de ei şi m-a adus pe mine”, spunea cântăreața de muzică populară.

„Ca să scape de blestem, m-au „vândut” imediat după naştere pe fereastră unei vecine şi mi-au pus un nume de bărbat, ca să păcălească moartea. Mulţumesc bunului Dumnezeu că trăiesc şi mă bucur pentru fiecare clipă a vieţii mele. Şi fiicei mele i-am pus numele de Sava”, mai spunea solista.

Sursa: Libertatea.ro

loading...

Comentarii: