Autoturism radiat din circulaţie, descoperit la Sculeni

0
645

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism marca Renault Megane Scenic, radiat din circulaţie de autorităţile din Olanda.

Pe 14 februarie, în jurul orei 11.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Serghei S., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 42 de ani, conducând un autoturism marca Renault Megane Scenic, înmatriculat în Olanda.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile din Olanda.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre radierea din circulaţie a autoturismului de către autorităţi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Comentarii: